Posts in Category: Nyheder om Metrobyggeri

Ændrede erstatninger

Metroselskabet har udsendt nye breve om erstatninger. Brevene er sendt ud “individuelt” uden at bestyrelsen kan se hvor meget eller hvem der tildeles erstatning. Derfor vil vi bede så mange beboere som muligt – når/ hvis I modtager brev – informere os om hvor meget erstatning I er tildelt på ghh@live.dk, gerne med elektronisk kopi af det brev I har modtaget. Husk jeres adresse!

Brev til Ekspr.kommissionen

Da de støjplagede beboere stadig ikke har modtaget besked fra Metroselskabet om reviderede støjkort og manglende erstatning på trods af 3 rykkere, har bestyrelsen skrevet til Ekspropriationskommissionen. Se skrivelsen HER

Frb. Kommune sylter klagesag

Bestyrelsen klagede i november 13 over, at entreprenøren groft overskred den grænse på 61 dB, som Kommunen har sat som grænsen for aftenstøj mellem 18 og 21. Men “Tilsynsmyndigheden” afviser mekanisk den berettigede klage (Klik HER) uden overhovedet at have undersøgt sagen. Det er hvad vi oppe imod som beboere. (i Firefox åbnes dokumentet måske ikke korrekt.. brug IE).

Nabopulje og erstatning

Metroselskabet har i dag sat sedler op vedr. nabopuljen. I den forbindelse skal bestyrelsen oplyse at bestyrelsen allerede har ansøgt nabopuljen. Du kan se ansøgningen HER. Du kan imidlertid også ansøge som privatperson.

Derimod har vi stadig ikke modtaget svar på to henvendelser om erstatning / manglende erstatning vedr. udvidet arbejdstid fra begyndelsen af november 13. Du kan se henvendelsen HER (i Firefox åbnes dokumentet måske ikke korrekt.. brug IE)