TV

Fællesantenne
Ejendommens fællesantenne tilbyder beboerne at se alle DR’s kanaler kvit og frit samt modtage alle Boxers TV kanaler. Antennekablet fra fællesantennen er typisk ført ind i lejlighederne via aftrækskanalen på badeværelset. Kan du ikke finde antennestikket, kontakt vores funktionærer.

Forudsætningen for at se digitalt TV via fællesantennen er, at man skal have et TV med indbygget digitalmodtager, eller købe en digital dekoder til sit gamle TV. Signaltypen hedder DVB-T2.
Hvis man desuden ønsker at se Boxers betalingskanaler, skal der købes et abonnement hos Boxer.

En digital dekoder kan købes i radio/TV-forretninger, hos Boxer (som ofte har introduktionstilbud) samt i Føtex og Kvickly. I følge forbrugerstyrelsen er der ingen nævneværdig forskel i den tekniske kvalitet.

Vælger du at købe en digital dekoder, skal den tilsluttes dit TV enten via et scart kabel eller et HDMI kabel.

Læs evt. mere her: www.boxertv.dk

Kabel TV
Det er muligt at blive tilsluttet kabeltv via Yousee. Forudsætningen er, at der er en kabel-TV box i lejligheden. Har man ikke det, er Yousee’s politik, at man selv skal betale for at få trukket kabel fra nærmeste Yousee kabelføring og op til ens lejlighed.

Læs mere her: http://yousee.dk/tv/tv-pakker_og_kanaler.aspx

Parabol
Etablering af udvendige paraboler på altanerne er ikke tilladt ifølge vedtægterne samt ifølge Frederiksberg kommunes facaderegler. Stadsarkitektens holdning er, at paraboler ikke må anbringes synligt på ejendommens facade, fordi en individuel og tilfældig anbringelse af paraboler på facaden vil være særdeles ødelæggende for det offentlige rum.

Eventuelle paraboler vil blive fjernet for beboerens regning og risiko.