TV

Fællesantenne
Ejendommens fællesantenne tilbyder beboerne at se DR’s kanaler samt modtage alle TV kanaler fra Norlys, tdl. Boxer. Antennekablet fra fællesantennen er typisk ført ind i lejlighederne via aftrækskanalen på badeværelset. Kan du ikke finde antennestikket, kontakt vores funktionærer.

Forudsætningen for at se digitalt TV via fællesantennen er, at man skal have et TV med indbygget digitalmodtager, eller købe en digital dekoder til sit gamle TV. Signaltypen hedder DVB-T2. Alle nyere TV har DVB-T2.

Hvis man desuden ønsker at se betalingskanaler fra Norlys, skal man købe et abonnement, og TV skal udstyres med et dekoderkort.

Læs mere her: www.norlys.dk/tv

Kabel TV
Det er muligt at blive tilsluttet kabeltv via Yousee. Forudsætningen er, at der er en kabel-TV box i lejligheden. Har man ikke det, er Yousee’s politik, at man selv skal betale for at få trukket kabel fra nærmeste Yousee kabelføring i kælderen og op til ens lejlighed.

Læs mere hos Yousee her. https://yousee.dk

Rabat på streaming af TV med Allente:
Ejendommens internetleverandør, Fiberby, har indgået i et samarbejde med Allente, en fusion af Viasat og Canal Digital. Her tilbydes foreningens beboere 90 – 130 kr. rabat tv-pakkerne Dette er et tilbud mellem de enkelte beboere og Allente. Fiberby oplyser, at interesserede beboere skal ringe til Allente og oplyse, at de bor i en Fiberby forening – dvs. oplyse at de bor i E/F Godthåbs Have for at få rabatten.
Læs mere om Allente streaming her:
https://www.allente.dk/stream/  
og her: 
Allente TV

Parabol
Etablering af udvendige paraboler på altanerne er ikke tilladt ifølge vedtægterne samt ifølge Frederiksberg kommunes facaderegler. Stadsarkitektens holdning er, at paraboler ikke må anbringes synligt på ejendommens facade, fordi en individuel og tilfældig anbringelse af paraboler på facaden vil være særdeles ødelæggende for det offentlige rum.

Eventuelle paraboler vil blive fjernet for beboerens regning og risiko.