TV

Fællesantenen bliver nedlagt:

Ved generalforsamligen 17. april 2024 blev der vedtaget at nedlægge fællesantennen. Baggrunden for bestyrelsens forslag er dels, at anlægget er nedslidt og stod overforen en omfattende og bekostelig opdatering, Desuden betaler foreningen årligt ca 64.000 kr.i afgift til CopyDan / Verdens TV blot for at stille fællesantennen til rådighed for beboerne.

Bestyrelsen har besluttet at aftalen med CopyDan /Verdens TV opsiges til udløbet af 2024, således at antenneanlægget lukkes ned i december 2024.

Dog må man ikke forvente at antenne-anlægget vil blive repareret, hvis det pludselig skulle gå ned.

Derfor anbefales beboere, som i dag benytter fællesantennen om at foreberede alternativer. Man kan læse gode råd om stueantenner og streaming af TV via dette link.

Kabel TV
Det er muligt at blive tilsluttet kabeltv via Yousee. Forudsætningen er, at der er en kabel-TV box i lejligheden. Har man ikke det, er Yousee’s politik, at man selv skal betale for at få trukket kabel fra nærmeste Yousee kabelføring i kælderen og op til ens lejlighed. Yousee oplyser, at det kræver et teknikerbesæg for at få vurderet prisen for tilslutning.

Læs mere hos Yousee her. https://yousee.dk

Rabat på streaming af TV med Allente:
Ejendommens internetleverandør, Fiberby, har indgået i et samarbejde med Allente, en fusion af Viasat og Canal Digital. Her tilbydes foreningens beboere 90 – 130 kr. rabat tv-pakkerne Dette er et tilbud mellem de enkelte beboere og Allente. Fiberby oplyser, at interesserede beboere skal ringe til Allente og oplyse, at de bor i en Fiberby forening – dvs. oplyse at de bor i E/F Godthåbs Have for at få rabatten.
Læs mere om Allente streaming her:
https://www.allente.dk/stream/  
og her: 
Allente TV

Parabol
Etablering af udvendige paraboler på altanerne er ikke tilladt ifølge vedtægterne samt ifølge Frederiksberg kommunes facaderegler. Stadsarkitektens holdning er, at paraboler ikke må anbringes synligt på ejendommens facade, fordi en individuel og tilfældig anbringelse af paraboler på facaden vil være særdeles ødelæggende for det offentlige rum.

Eventuelle paraboler vil blive fjernet for beboerens regning og risiko.