Udlejning

I forbindelse med udlejning, skal følgende opfyldes:

  • udlejning af lejlighed eller værelse i ejendommen må ikke få karakter af klublejlighed. Dette fremgår af vedtægternes § 24.
  • Udlejer skal fremsende oplysninger til både administrator og bestyrelse om udlejers navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer, samt lejers navn og tidligere adresse.
    Denne e-mail adresse kan benyttes: ejerforeningen@godthaabshave.dk.
  • Det er vigtigt at bestyrelsen/ funktionærerne får besked om udlejningen. Hvis der opstår problemer i forbindelse med udlejningen skal vi kunne kontakte ejeren hurtigt og direkte.
  • I lejekontrakten bør indføres en passus om, at lejer er forpligtet til at gøre sig bekendt med og følge vedtægterne såvel som husordenen.

Hvis du påtænker at udleje din ejerlejlighed – måske fordi du rejser til udlandet et år eller lignende – er det vigtigt at finde en lejer der ikke giver problemer i forhold til naboer i ejendommen. Bestyrelsen har igennem mange år haft gode erfaringer med, at ejendomsmæglerfirmaet  Irving Jensen & Co. på Godthåbsvej 45 er gode til at finde lejere, der er problemløse i den forstand, at de er bekendt med og overholder husorden og vedtægter og opretholder et godt forhold til deres nye naboer. Derfor anbefaler Bestyrelsen, at du kontakter Irving Jensen & Co., 38880244 eller info@irvingjensen.dk  hvis du  skal udleje din ejerlejlighed.

Ejendommens vedtægter kan findes her.

Spørgsmål om udlejning kan rettes til bestyrelsen på ejerforeningen@godthaabshave.dk