Låseomlægning

På generalforsamlingen d. 8/5-14, blev det vedtaget at vi skal have udskiftet låsene i alle vores fællesdøre til elektroniske nøglebrikker, som dem der i øjeblikket bruges/kan bruges på vores hoveddøre. (bilag 3 i GF indkaldelsen).

På generalforsamlingen var der blandt beboerne nogle betænkeligheder, dels mht. driftsikkerheden og dels omkring sikkerheden i systemet, og vi blev opfordret til at undersøge disse ting nærmere.

Vi har besøgt en større ejendom på Amager, hvor vi fik demonstreret et fungerende system af den type vi har fået tilbudt.
Brugere og administrator af dette systemet, var meget positive omkring dets funktion og driftssikkerhed, og vi var derfor overbevist om systemets kvaliteter da vi tog derfra.
Med hensyn til sikkerheden af de data der ligger i systemet, så er det bygget op på den måde, at de seks dørcentraler vi skal have, hele tiden opdaterer hinanden indbyrdes med de nyeste data. Så skulle det ske at en dørcentral går i stykker, kan systemet køre videre med data fra de øvrige dørcentraler.

Vi har nu indgået aftale med låsefirmaet ”Tidens Låse” om udførelse dette arbejde.

Nøglebrikker til det nye system, vil blive uddelt i jeres postkasser i slutningen af august og i starten af september.
Udskiftning af låsene i hoveddørene, vil starte d. 15. september, og udskiftningen i de øvrige døre vil starte d. 29. september.

Der vil komme nærmere information her på hjemmesiden og i opgangene, når vi nærmer os tidspunktet for låseudskiftningen.

Mvh
Bestyrelsen

 

 

Comments are Disabled