Om ejerforeningen

Ejerforeningen GODTHÅBS HAVE har sit navn efter parken øst for bygningen, der i perioden 1943-1965 hed Godthåbs Have.
Ejerforeningen er veldrevet med en aktiv bestyrelse og med en sund økonomi.

Bygningen

Bygningen er en markant rødstensbygning opført i perioden 1944-46 for Harald Simonsen ved arkitekt Sigurd Tanggaard.
Bygningen blev præmieret af Frederiksberg Kommune i 1947 og er siden blevet registreret med bevaringsværdi Høj i kraft af bygningens arkitektur, kulturhistorie og håndværksmæssige udførelse. Frederiksberg Kommune skriver i sin lokalplan 189 (2014), at bebyggelsen er et repræsentativt eksempel på tiden store længehuse - her i overformat.

Se også de historiske billeder af og omkring Aksel Møllers Have i større format.

Større renoveringsarbejde blev udført i 1998, hvor ejendommen fik nyt tag, samt nye vinduer, altandøre og altaner. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme, og der er indlagt både kabel-tv og bredbånd. Alle opgange har elevator, dørtelefon og affaldsskakt. For ejendommens beboere er der brugsret til vaskerier, tørrerum, cykelkælder samt individuelle kælderrum. Til ejendommen hører en privat gård med en større fælles gårdhave, p-pladser og garageanlæg. Af sikkerhedsmæssige hensyn er alle ejendommens fællesarealer videoovervåget.

Beliggenhed

Godthåbs Have er en af Frederiksbergs største ejerforeninger og omfatter Aksel Møllers Have 2 til 30 og Godthåbsvej 35 til 41. Fordelt på disse i alt 19 opgange er 333 lejligheder og 7 erhvervslejemål.

Området

Godthåbs Have ligger i det såkaldte ”Svømmehalskvarter” med park og cityringens metrostation af samme navn. Som naboer findes Frederiksberg Svømmehal, kulturhuset Metronomen og Godthåbsvej med sit butik- og cafémiljø. I gåafstand findes Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkonér Bio, Frederiksberg Centret, Frederiksberg metrostation og CBS samt Falkoner Allés butikker, caféer, restauranter.

E/F GODTHÅBS HAVE - Aksel Møllers Have 2C - 2000 Frederiksberg - CVR-nr. 15 78 40 83