Cykeloprydning

Kære beboer

Efter at have talt +40 punkterede cykler i gården og fundet diverse skrald, herunder cykelvrag, i cykelkælderen, har vi besluttet at rydde op.
Vi har derfor netop omdelt manila-mærker i alle postkasser med nedenstående skrivelse. Bemærk at alle ejendele på fællesarealer skal mærkes.
———————————————————–

VIGTIGT: Oprydning i gården, cykelkældere og barnevognsskuret

Der skal ryddes op i gamle cykler, barnevogne, børnecykler, knallerter mv. på ejendommens arealer.

Der er omdelt manila-mærker i postkasserne. Hvis du har en cykel, barnevogn, børnecykel mv., som du ønsker at beholde, skal du skrive navn, husnr og etage, f.eks. ”Alice, 12, 1.tv.”, og sætte den på den cykel mv., som du ønsker at beholde.

Du skal mærke din cykel mv.:
senest den 2. juli 2018

Efter denne dato vil ikke-mærkede cykler mv. blive fjernet og anbragt i en af vores kælder, indtil kommunens folk om nogle måneder afhenter dem, efter aftale med politiet.

Bemærk:

  • Alle tidligere manila-mærker er fjernet fra cykler og barnevogne både i gård og kældrene
  • Punkterede cykler eller cykler, som ikke bruges jævnligt skal sættes i cykelkælderen
  • Cykelkælderen skal ikke bruges som opmagasinering af reservedele, cykelvrag, gamle barnevogne mv. Disse skal opbevares i eget kælderrum eller afskaffes.
  • Barnevognsskuret skal ikke bruges til opmagasinering af barne-/klapvogne, som ikke bruges eller autostole. Skuret bruges til barnevogne, løbecykler og fælles legetøj.

Ekstra manilamærker kan afhentes hos funktionærerne. Spørgsmål til ovenstående kan stilles på ejerforeningen@godthaabshave.dk.


Opslaget (dansk/engelsk) kan ses her:
2018-06-05 Cykeloprydning i gården med Manilamærker

Venlig hilsen
Bestyrelsen

 

Comments are Disabled