Sammendrag fra bestyrelsesmøde 7. sep. 2017

Sikkerhedsdøre:
Der har været stor tilslutning til køb af sikkerhedsdøre med mængderabat for foreningens medlemmer. I alt er der bestilt 111 sikkerhedsdøre, som forventes monteret i løbet af november/december. Bagger Låse vil orientere de enkelte kunder om forløbet med deres bestilte sikkerhedsdør.

Altaner mod gården:
Bestyrelsen har valgt altan.dk som samarbejdspartner til en evt. beslutning om opførsel af altaner mod gården. Beslutningen er truffet ud fra en sammenligning mellem tilbud fra henholdsvis Kontech og altan.dk, hvor der er blevet vurderet at altan.dk er den mest professionelle og pålidelige samarbejdspartner.

altan.dk er ved at forberede et detaljeret forslag til altanprojektet, som så bliver præsenteret for bestyrelsen.

Vi forventer herefter at afholde en ekstraordinær generalforsamling, hvor der skal besluttes om der skal arbejdes videre mod altaner mod gården. altan.dk fremlægger projektforslag for medlemmerne.

Indkaldelse med detaljeret projektforslag sendes ud inden den ekstraordinære generalforsamling. Her vil der blive lagt vægt på, at hvert enkelt medlem af foreningen konkret kan se potentiel størrelse på altan, samt pris for netop deres lejlighed.

Vi regner desværre først med at kunne stemme om altaner til starten af 2018, da bestyrelsen pt. stadig bruger en del ressourcer på renoveringsprojektet.

Comments are Disabled